Selecteer een pagina

BOEIJEN

PROJECTEN

PROJECT Begra

Dakrenovatie 6000㎡ Begra Magazijninrichting Oss

In opdracht van de firma Begra hebben wij de opdracht gekregen om een totale renovatie te mogen uitvoeren voor het aanbrengen van een 2 laags app dakbedekkingsysteem van lcopal.
We zijn samen met Dakned gaan kijken omdat elke situatie anders is en per pand gekeken moet worden wat we het beste kunnen toepassen en of dit past bij de klant. We hebben bewust gekozen voor een product met een lange bewezen levensduur dat lang meegaat en weinig onderhoud nodig heeft.
We zijn begonnen om aan de dakranden randbeveiliging te plaatsen voor een veilige werkplek.

Op de foto’s kunt u een project meemaken van het begin tot na de oplevering. Op de foto met de kraan kunt u zien wat er bij komt kijken bij een klus van deze aanvang om alles in goede banen te leiden. We hebben ongeveer een halve dag nodig gehad om de 70 pallets met dakmaterialen omhoog te draaien en op de juiste plek te positioneren. Dan beginnen we met het verwijderen van de bestaande dakbedekking en deze milieuverantwoord af te laten voeren.
Vervolgens kunnen we beginnen met de opbouw van het dak, waarbij is gekozen voor een onderlaag die mechanisch is bevestigd. Daarna hebben we de toplaag aangebracht, volledig gebrand.

Als laatste hebben we al het afval opgeruimd en afgevoerd en de randbeveiliging gedemonteerd.
Tenslotte hebben we met een tevreden klant een eindinspectie uitgevoerd.

PROJECT Kooijmans

Nieuwbouwproject 4400㎡ Kooijmans Schijndel

Voor de opdracht van een nieuw te bouwen bedrijfspand zijn we benaderd om het pand te voorzien van isolatie en een 2 laags app bitumen. Hier ziet u een paar foto’s van de werkzaamheden en ook een paar foto’s na oplevering.

We hebben met een torenkraan alle materialen omhoog gedraaid.
Per isolatie hebben we geleerd en aangebracht met een harde persing zodat er na oplevering zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Daarna hebben we 2 laags app daksysteem aangebracht van lcopal met een bewezen levensduur voor een goed en betrouwbaar daksysteem.

Bij deze opdracht heeft de klant meerdere lichtstraten laten plaatsen zoals is te zien op de foto’s.

PROJECT v d Wetering

Renovatie na stormschade 1800㎡ Firma v d Wetering Heesch

Naar aanleiding van een stormschade zijn we benaderd het dak weer in optimale conditie te krijgen.
Tijden een storm is de toplaag van de dakbedekking losgekomen van de huidige isolatie, hierbij is het belangrijk om snel te handelen om verdere schade te voorkomen. We hebben gekozen om de bestaande dakbedekking mechanisch te bevestigen.
Daarna hebben we alle oude afvoeren verwijderd en nieuwe plakplaten aangebracht.

Voor deze klus hebben we gekozen om een renovatierol van lcopal toe te passen om een goed en betrouwbaar dak af te leveren. De thermosolo is geschikt voor renovatie omdat deze rol oneffenheden goed kan op vangen en een mooi strak eindresultaat krijgt.

PROJECT v d Ham

Nieuwbouw v d Ham Glasgroothandel Oss

Nieuwbouwhal gekoppeld aan de bestaande werkplaats, als uitbreiding van het bestaande pand.
In samenwerking met de klant bewust gekozen voor pir isolatie samen met een 2 laags app van lcopal.

We hebben hier gekozen voor een witte leislag omdat hier de temperatuur lager blijft dan bij een donkere dakbedekking.

Tevens bij plaatsing van zonnepanelen blijft de opbrengst hoger bij een witte dakbedekking.